Cílem předmětu je vysvětlit úlohu hub a mykologie v středoevropském prostoru se zřetelem na aplikace v lesním hospodářství. Zároveň jsou předávány základní poznatky o houbách z biotechnologií, potravinářství a medicíny.
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 239
Cvičení 1
Příprava agarového média a izolace houbové kultury
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Cvičení 2
Příprava tekutého kultivačního média a submerzní kultivace
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Cvičení 3
PCR a agarózová elektroforéza
Položky jsou dostupné
pouze přihlášeným uživatelům
Tento portál byl vyvinut v rámci projektu Evropského sociálního fondu, Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem "FytoChem - mezioborová integrace výuky zaměřená na rostlinnou biochemii a fytopatologii", reg. č. CZ.1.07/2.2.00/28.0171.
Projekt realizuje Univerzita Palackého v Olomouci a Mendelova univerzita v Brně.
Mapa stránek